TENTANG KAMI

  • ngeunaan urang (1)
  • ngeunaan urang (3)

renlong

BUBUKA

Jiangxi Renlong Biotéhnologi Co., Ltd. kantor pusatna di Nanchang, kota pahlawan Cina, boga pausahaan cabang di Hangzhou.Kami mangrupikeun panyadia profésional kalayan mérek garis payuneun alat sareng asesoris, sapertos Olympus, Beckman, Hitachi, Mindray, jsb.Urang Tujuan ka lembaga latihan di sakuliah dunya, pausahaan réagen, lembaga ngembangkeun panalungtikan sarta konsumén patali.

  • -
    Diadegkeun dina 1995
  • -
    24 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 18 produk
  • -$
    Langkung ti 2 milyar

produk

  • Laboratorium Klinis Instrumén Analitik Au400 Immunoassay Analyzer

    Instrumen Analitik Laboratorium Klinis Au40...

    Alatna mangrupikeun alat pikeun diagnosis in vitro.Ieu sistem pinuh otomatis pikeun analisis biokimia plasma, sérum, cikiih, pleural jeung ascites, cairan cerebrospinal jeung sampel lianna.Alatna tiasa nguji 400 barang sajam, sareng tiasa langsung ngirimkeun sareng nyitak hasilna ngalangkungan komputer.Éta gaduh kaunggulan gancang sareng akurat.Analisa biokimiawi Olympus AU400 tiasa ngadeteksi sajumlah barang biokimiawi ngalangkungan sababaraha metode, kalebet sadaya unsur fungsi ati (17 ...

  • Médis Kadua Hand Auto Biokimia Analyzer Equipment Au640

    Médis Second Hand Auto Biochemistry Analyzer ...

    Sistim analitik pinuh otomatis, pikeun rutin, STAT, cikiih jeung immunoassays homogen Métode analitik Kimia klinis jeung parameter immunological.Titik tungtung, tes kinétik, kinétik waktos tetep, opsional ISE Analisis diolah sakaligus 48 tés fotométri, 51 sareng ISE https://c377.goodao.net/uploads/1599271127520.mp4https://c377.goodao.net/uploads/ 1599271141525.mp4 Throughput 800 tés fotometri/jam;maksimum 1.200 kalawan ISE Sample feeder Rak kalawan ...

  • Analyzer Kimia Portabel Kadua-leungeun Bio-kimiawi System Analyzer Au680

    Analyzer Kimia Portabel Kadua leungeun Bio-chem...

    Maha Kawasa Dibandingkeun jeung generasi panungtungan tina AU640, anu au680 pinuh otomatis biokimia analyzer leuwih serbaguna tur pinuh fungsi, embodied konsép téhnologis "" sagala comers "" 1 sistem kontrol leuwih dipercaya • ngaronjatkeun precision nalika spiking, Pergaulan, sarta photometry ngagunakeun. téknologi can • mod – ification jalan paralel pikeun manggihan gancang wewengkon gagal 2 téhnik loading miniaturized deui • sampel: loading minimum ka 1.6 μ L (step 1.0 ...

  • Equipment klinis Refurbish otomatis biokimia Analyzer Au5800

    Parabot klinis Refurbish Biochemi Otomatis ...

    Sistem pangiriman sampel calakan The au5800 pinuh otomatis runtuyan biokimia analyzer ieu ngonpigurasi kalawan sistem pangiriman sampel calakan pikeun tilu lagu misah.Lagu prioritas dedicated nyadiakeun pilihan nu leuwih fleksibel pikeun mindahkeun rak nalika sampel emergent ditambahkeun salila nguji sampel rutin atawa lamun sampel unprogrammed merlukeun lagu luncat meuntas Unit analisis.aréa muatan sampel • trays sampel movable • 2 × 20 spésimén rak loading kapasitas pikeun 400 spésimén ...

  • Laboratorium Klinis Instrumén Analitik Au400 Immunoassay Analyzer

    Instrumen Analitik Laboratorium Klinis Au40...

    rentang deteksi Ngukur panjang gelombang: 13 panjang gelombang, 340-800m Kisaran absorbance nyaeta 0-3.0od, sarta mode panjang gelombang dual bisa diadopsi Instrumen mangrupa instrumen pikeun diagnosis in vitro.Ieu sistem pinuh otomatis pikeun analisis biokimia plasma, sérum, cikiih, pleural jeung ascites, cairan cerebrospinal jeung sampel lianna.Alatna tiasa nguji 400 barang sajam, sareng tiasa langsung ngirimkeun sareng nyitak hasilna ngalangkungan komputer.Éta gaduh kaunggulan gancang sareng ac ...

  • Médis Kadua Hand Auto Biokimia Analyzer Equipment Au640

    Médis Second Hand Auto Biochemistry Analyzer ...

    Katerangan 1 Potongan/Potongan (Pesanan Min.) Pembayaran:Pamasok ieu ogé ngadukung pamayaran T/T.Nempo profil perusahaan Pagawe: 1-4 R&D staffs: 5-10 Patén-patén: - Sertifikasi (0): -

  • Asli Dipaké Cobas e411 Analyzer Cobas E411Chemistry-Immunossay Analyzer Cobas Chemistry Analyzers Dina Kaayaan Alus

    Aslina dipaké Cobas e411 Analyzer Cobas E411Che...

    Komponén sistem Analisa luhur bangku anu ngandung hiji unit analitik sareng antarmuka pangguna anu disesuaikan Antarmuka sistem antarmuka serial RS232, throughput dua arah Nepi ka 86 tés/jam Jumlah saluran réagen 18 saluran (slot réagen) pikeun maksimal 18 tés Parameter tés anu tiasa diprogram N/ A, konsép programming-by-loading (PBT), data aplikasi ditransfer tanpa campur tangan operator tina barkod 2D tina pak réagen (RP) kana database instrumen Sampel m...

  • Cobas E601 pinuh otomatis fluoresensi Immunoassay System Analyzer

    Cobas E601 pinuh otomatis fluoresensi Immunoa...

  • Keur Dipaké Cobas C501 Sakabeh Mesin Mesin Second-leungeun Instrumén Téknis

    Keur Dipaké Cobas C501 Sakabeh Mesin Second-leungeun ...

    Prinsip deteksi spéktrofotometri;Desain sistematis traceable pikeun nyadiakeun réagen ancillary, standar, sakabéh merek sarua salaku Controls instrumen;Bisa nyadiakeun dokumén traceability pikeun réagen;modeu suntik kombinasi akalna tina carousel tambah siklus suntik lagu jaminan suntik bets tinggi na akut Ulah berinteraksi saling lamun nyuntik diagnostically;Mode kontrol sambungan Ethernet dipaké antara modul, non-sinkron pangaturan diri optimasi ...

  • cobas Cobas Analyzer Portable Fully Automated Chemistry Analyzer Cobas C311 Pikeun Médis

    cobas Cobas Analyzer Portabel Pinuh Otomatis C...

    Kinerja anu saé ① Proyék hémoglobin glikét (HBAC) total ② Menu deteksi komprehensif sareng langkung ti 100 item tés ③ Hasil uji presisi Solusi sistem standarisasi, instrumen + réagen + kalibrator Réagen biokimia anu tiasa dilacak anu ngajamin akurasi hasil Modeu pencampuran ultrasonik tanpa kontak pikeun ngaleungitkeun kontaminasi silang Indéks sérum khusus: lipemic, hemolytic, deteksi jaundice Mode beberesih calakan pikeun nyegah kontaminasi silang Advanc...

  • Asli Dipaké Cobas e411 Analyzer Cobas E411Chemistry-Immunossay Analyzer Cobas Chemistry Analyzers Dina Kaayaan Alus

    Aslina dipaké Cobas e411 Analyzer Cobas E411Che...

    Anyar Roche Cobas e411 Otomatis Immunoassay Kimia Analyzer Harga kalawan réagen Roche aslina Urang ogé nyadiakeun Roche Réagen, sarat naon, ngarasa Luncat ngahubungan kami!Rincian produk Fitur cobas e 411 analyzer System pinuh otomatis, immunoassay analyzer pikeun ngolah aksés acak immunoassays basis ECL (format sistem cobas e) Jenis modul 1. cobas e 411 disk analyzer 2. cobas e 411 rack analyzer 3. Pilihan System Table (kabinét);Ekstensi Méja Sistem Pilihan (pikeun printer)...

  • Cobas E601 pinuh otomatis fluoresensi Immunoassay System Analyzer

    Cobas E601 pinuh otomatis fluoresensi Immunoa...

    Roche Cobas C501 otomatis biokimia analyzer parameter teknis kasimpulan Modél komposisi modul, nu timbangan wenang.Ligatable imun e electrochemiluminescence deteksi Modules, achieving deteksi terpadu jeung ngurangan biaya ngajalankeun;modeu operasi Acak, pilihan, diskrit Sistim analisis pinuh otomatis sangkan biokimia rutin, Solusi listrik, jsb deteksi proyék;Prinsip deteksi spéktrofotometri;Desain sistematis traceable pikeun suplai ulang ancillary ...

  • Alat Laboratorium Dipaké mindray BS220 pinuh-otomatis Kimia Analyzer

    Alat Laboratorium Mindray BS220 pinuh-a...

    2. Fractionation Unit Ukuran sampel: 2ul ~ 45ul volume réagen: 10ul ~ 450ul téhnik Microsampling: sensing permukaan cair, tracking kalawan volume, anticollision, margin alarem, cuci otomatis tur réagen pre pemanasan laju kontaminasi Carryover: ≤ 0.1% Otomatis test-retest: sampel aslina aliquot jeung nepi ka 150x éncér otomatis test-retest 3. Unit réaksi Réaksi cup: n = 80, cup kosong otomatis dipariksa dikurangan Total volume réaksi: 150ul ~ 500ul waktu réaksi: wenang se...

  • Alat Laboratorium Dipaké mindray BS220 pinuh-otomatis Kimia Analyzer

    Alat Laboratorium Mindray BS220 pinuh-a...

    The Cobas c-pack Kit inovatif ① Taya pretreatment, réagen cair, gampang ngagunakeun ② Parameter anu otomatis diundeur tanpa paperoperation ③ Panyimpenan merenah tur leuwih hemat spasi ④ stabilitas High dina mesin, frékuénsi low skala, nyimpen réagen ⑤ sealing mémbran puncture téhnik pikeun nyegah volatilization sareng kontaminasi ⑥ Réagen kulawarga Cobas umumna sareng hasilna tiasa dibandingkeun.

  • Sysmex Kx21 Kx21sysmex Kimia Analyzer Klinis Darah Klinis Kimia Klinis Biokimia Analyzer Sysmex Kx21

    Sysmex Kx21 Kx21sysmex Kimia Analyzer Klini...

    Pedaran produk ● 19 hasil tés jeung RBC, PLT, WBC histograms Kx-21n adopts dua modus deteksi sakabeh getih sarta getih periferal pre-dilution, duanana nu bisa ménta akurat 19 parameter getih: CBC (WBC, RBC, HGB, HCT, MCV, MCH, MCHC, PLT);Hasil tricluster leukosit (BLT, #);Teu %, #;Campuran%, #);Jeung RDW-SD, RDW-CV, PDW, MPV, P-LCR.● Pinuh panganteur tampilan Cina, gampang pikeun beroperasi hasil deteksi Kx-21n bisa ditampilkeun dina layar LCD, sarta bisa kaluaran ku b ...

  • Kadua Leungeun Test Getih Analyzer Mesin Laboratorium Otomatis Gas Getih Biokimia Asasi Manusa XP100

    Laboratorium Mesin Analyzer Uji Darah Kadua ...

    Katerangan Produk Hison Wellcome xp-100 otomatis hematology analyzer 1 * triage dunya pinuh otomatis hematology analyzer 2 parameter test jeung histograms ≥ 23 parameter jeung 20 parameter test (ngandung P-LCR) jeung tilu histograms 3 prinsip deteksi impedansi listrik, spéktrofotometri bébas sianogén 4 saluran deteksi WBC / RBC saluran deteksi ganda 5 layar histogram mintonkeun histograms kalawan ciri ngambang pikeun sakabéh 3 leukosit, éritrosit, sarta trombosit 6 instrum...

  • Keur Dipaké Sysmex XN1000 sakabeh Mesin Instrumen Téknis

    Keur Dipaké Sysmex XN1000 Sakabeh Mesin Technica...

    Katerangan Produk Harga Grosir Analitis Klinis Dipaké Lega SYSMEX XN-1000 Flagship Analyzer SYSMEX XN-1000 XN-1000 – Analyzer andalannya Sysmex Ieu mangrupikeun alat anu mandiri.Dina konfigurasi Rerun & Reflex, XN-1000 nawiskeun kualitas hasil anu tiasa diulang dina waktos anu paling pondok.Ku nganalisa deui sampel sacara otomatis anu hasilna dianggap teu tiasa dipercaya, éta sacara signifikan ngirangan campur tangan manual sareng ngabebaskeun waktos sareng sumber.Tanpa kompromi dina turnarou ...

  • dipaké hematology analyzer mindray bc3000 plus mindray auto blood analyzer

    dipaké hematology analyzer mindray bc3000 plus mi...

    Pedaran produk Meyer BC-3000plus pinuh otomatis hematology sél analyzer parameter téknis: Prinsip gawé impedansi listrik cacah, euweuh * Metoda SFT (tipe panyalindungan lingkungan) pikeun ukuran HGB Deteksi parameter WBC, lympho Gran%, RBC, HGB, HCT, MCV, MCH, MCHC, rdw-cv, rdw-sd, PLT, MPV, PDW, PCT, P-LCR, WBC tripartite distribusi volume histograms, RBC jeung PLT volume distribusi histograms jsb Kuantitas specimen anticoagulated sakabeh getih 13 μ l.Pra éncér bl...

WARTA

  • warta3

    Rekomendasi profésional pikeun pilihan alat diagnostik ultrasonik

    Diagnostik ultrasonik mangrupikeun alat anu ngagunakeun ultrasound pikeun ngukur atanapi nyandak gambar jaringan lemes atanapi aliran getih.Éta gelombang mékanis anu frékuénsina ngaleuwihan spéktrum anu karungu.Sistem ultrasound dilengkepan usik anu diwangun ku matriks elemen piezoelektrik ...

  • warta2

    Kumaha carana milih analisa biokimiawi anu leres

    Analis biokimia, ogé katelah analisa kimia klinis, dianggo pikeun ngukur métabolit dina conto biologis sapertos getih atanapi cikiih.Panaliti cairan ieu ngamungkinkeun diagnosis seueur panyakit.Conto ngagunakeun analisa sapertos ieu nyaéta ngukur kréatinin urin pikeun meunteun...

: