Tentang Kami

Jiangxi Renlong Biotéhnologi Co., Ltd.

ngeunaan urang (1)

Jiangxi Renlong Biotéhnologi Co., Ltd., kantor pusatna di Nanchang, kota pahlawan Cina, boga pausahaan cabang di Hangzhou.Kami mangrupikeun panyadia profésional kalayan mérek garis payuneun alat sareng asesoris, sapertos Olympus, Beckman, Hitachi, Mindray, jsb.Urang Tujuan ka lembaga latihan di sakuliah dunya, pausahaan réagen, lembaga ngembangkeun panalungtikan sarta konsumén patali.

https://c377.goodao.net/about-us/

Panyadia PROFESIONAL --

Mainstream garis hareup alat jeung asesoris, kayaning Olympus, Beckman, Hitachi, Mindray, jsb Ogé nyadiakeun consumables parabot, instalasi, perbaikan, pangropéa, refurbishment tina mesin heubeul jeung jasa komprehensif séjén pikeun lembaga latihan sakuliah dunya, pausahaan réagen, panalungtikan. lembaga ngembangkeun sarta konsumén patali.

Kauntungannana jasa

Kami geus salawasna geus jujur ​​tur dipercaya salaku akar, téhnologi profésional, kitu ogé jasa wijaksana, dina grup customer ditinggalkeun reputasi alus.

kaunggulan teknis

Perusahaan ngagaduhan sakelompok tanaga téknis senior, nyanghareupan sadaya tingkatan lembaga pikeun nyayogikeun jasa téknis profésional, dipercaya sareng dukungan téknis anu komprehensif sareng akurat, sanés ngan ukur gaduh seueur téknologi pamasangan sareng perawatan peralatan.

Kaunggulan kualitas

Boga kualitas profésional anu saé sareng rasa tanggung jawab anu luhur, pikeun ngalengkepan unggal kualitas sareng kuantitas padamelan.

Q: pamayaran:
A: T/T, L/C.

Q: waktos pangiriman:
A: 3-7 poé gawé sanggeus mayar

Q: Métode Pangiriman:
A: pengiriman barang laut, kargo hawa, Express (DHL/UPS/FEDEX/Layanan EMS)

Jiangxi Renlong Biotéhnologi Co., Ltd., kantor pusatna di Nanchang, kota pahlawan Cina, boga pausahaan cabang di Hangzhou.Kami mangrupikeun panyadia profésional kalayan mérek garis payuneun alat sareng asesoris, sapertos Olympus, Beckman, Hitachi, Mindray, jsb.Urang Tujuan ka lembaga latihan di sakuliah dunya, pausahaan réagen, lembaga ngembangkeun panalungtikan sarta konsumén patali.


: