Equipment klinis Refurbish otomatis biokimia Analyzer Au5800

Katerangan pondok:

Analis biokimiawi otomatis (Beckman Coulter au5800)
The Beckman Coulter au5800 pinuh otomatis analis biokimia mangrupakeun analyzer biokimia pinuh otomatis dirancang pikeun pamakéan di badag atawa ultra badag laboratorium klinis tur komérsial sarta wenang ngonpigurasi dumasar kana volume deteksi di laboratorium.Di sagigireun adhering kana precision, ékonomi, sarta kesederhanaan produk parusahaan urang, sistem analisis biokimia pinuh otomatis anyar incorporates fitur leuwih fleksibel jeung calakan, sarta sistem manajemen kualitas skala pinuh canggih (QMS) bakal revolutionize kualitas inspeksi.


Rincian produk

Tag produk

2021-04-30_21-15-25_387
au5800

Sistem pangiriman sampel calakan

Au5800 pinuh otomatis biokimia analyzer runtuyan ieu ngonpigurasi kalawan sistem pangiriman sampel calakan pikeun tilu lagu misah.Lagu prioritas dedicated nyadiakeun pilihan nu leuwih fleksibel pikeun mindahkeun rak nalika sampel emergent ditambahkeun salila nguji sampel rutin atawa lamun sampel unprogrammed merlukeun lagu luncat meuntas Unit analisis.

Wewengkon muatan sampel

• trays sampel movable
• 2x20 spésimén rak loading kapasitas pikeun 400 spésimén sakaligus kalawan suntik kontinyu
• wadah sampel umum pikeun kulawarga Au
• tabung sampel tina ukuran béda bisa dicampurkeun pikeun suntik

port suntik Preferential (STAT).

• nu au5800 pinuh otomatis biokimia analyzer bisa muka nepi ka 20 sampel sakaligus
• prioritas leuwih luhur ti sampel rutin ngakibatkeun waktos turnaround sampel pondok
• boga prioritas leuwih luhur ti sampel rutin nalika loading calibration sarta kadali kualitas sampel
Kinerja anu langkung gancang sareng unggul

Sistim analisis komposisi modul

• hiji nepi ka 4 hijian analitik pilihan, tunggal atawa dual unit ISE pilihan
• speed deteksi nyertakeun 2000 ka 9800 tés per jam

Sampling kualitas luhur, réaksi (inkubasi) sareng sistem kolorimétri

• dua panangan dua desain usik kalawan siklus loading 3,6 detik
• téknik sampling ultra mikro anu akurat kalayan ukuran sampel tés tunggal sahandapeun 1 μ 50. Volume réaksi minimum sahandapeun 80 μ L
• Sistim inkubasi garing kalayan diwangun-di sirkulasi hawa konstan, hawa leuwih stabil
• cuvettes kaca quartz permanén
• ningkatkeun katepatan dina ngamuat, nyampur, sareng fotométri nganggo sadaya téknologi beus digital (teknologi can)

Téhnik kontrol sampling tepat

• téhnologi deteksi gelembung kuat
• téknik probing clot kacida sénsitip
• panyalindungan anticollision usik

Sistim beberesih sakabéh ditingkatkeun

• sistem beberesih cup réaksi multi hambalan jeung cuci leuwih teleb ku cai haneut
• multi dipingpin Rotary aduk bar Sistim nyeuseuh
• sistem nyeuseuh curug usik
Prosés langkung éfisién sareng singket

Desain lagu sampel anu luar biasa

• hiji metode pangiriman sampel tilu lagu bebas (kaasup lagu sampel biasa, lagu sampel darurat sarta lagu balik sampel) nu sabenerna ngamungkinkeun nguji acak sampel darurat
• ultra luhur 400 sampel dicokot dina waktos anu sareng pikeun maksimalkeun pungsi kaluar-mesin waktos operasi Anjeun
• nangtung nyalira lokasi sampel darurat prioritize suntik
• connectable pinuh laboratorium pipa otomatis
Operasi leuwih fleksibel jeung merenah

OS poéan canggih

• kaasih sadayana platform operasi Cina
• panganteur pamaké grafis (GUI) anyar
• ngawaskeun status sampel

Biaya pangropéa rutin rendah

• Sistim inkubasi garing kalayan diwangun-di sirkulasi hawa konstan ngurangan pangropéa rutin
• cuvettes kaca quartz permanén kalawan frékuénsi ngurangan pangropéa poean
Prosedur pangropéa canggih
• basajan tur gancang 3 léngkah pikeun 60 detik prosedur pangropéa pangropéa tanpa parabot, pangaluyuan, sarta positioning
Konsep anu langkung héjo sareng ramah lingkungan

Ngalatih Filsafat anu héjo sareng ramah lingkungan

• nepi ka 40% konsumsi réagen handap sarta 60% konsumsi listrik handap dibandingkeun produk generasi saméméhna
• konsumsi kirang disposable (sistem inkubasi garing, cuvette kaca quartz permanén)
• ngahasilkeun kirang noise (handap ka 60dB) jeung runtah runtah
Sistem assay biokimia otomatis pinuh dirancang pikeun laboratorium klinis ageung atanapi ultra ageung sareng laboratorium komérsial.
Desain modular, modul tunggal 2000 test / jam tés spectrophotometry kinerja ultra luhur, nepi ka 4 modul bisa disambungkeun sakaligus.
Bisa sawenang ngonpigurasi dumasar kana volume assays di laboratorium anjeun, nu ngawengku 2000 nepi ka 9800 tés per jam
Sababaraha konfigurasi, 1 ka 4 unit analitik opsional.
* Unggal unit nguji item sakaligus dina mesin nepi ka 54 item.
* Set lengkep tiasa prasetél dugi ka 120 item analisis.
Sél ISE tunggal atawa ganda pilihan.
Antarbeungeut pamaké grafis pinter.
Kalayan téknik Microsampling anu tepat, ukuran sampel tés tunggal tiasa dugi ka 1.0 μl.Total volume réaksi éta sahandapeun 80 μl.
Sampel ultra luhur 400 nyandak kakuatan dina waktos anu sami, maksimalkeun waktos operasi kaluar-mesin anjeun
Independen tilu lagu sampel pangiriman hartina - kaasup lagu sampel biasa, lagu sampel darurat sarta lagu balik sampel.
* Saleresna sadar uji acak sampel darurat.
Sistem manajemén kualitas skala pinuh (QMS) canggih bakal ngakibatkeun révolusi dina kualitas pamariksaan.
Basajan jeung gancang 3-hambalan 60-s pangropéa prosedur pangropéa nu simplify operasi rutin.
Dirancang pikeun sambungan kana pipa automation laboratorium pinuh
Sistem loading ganda sareng sistem kolorimétri ganda.
Mibanda sistem sumber lampu titik unik pikeun kulawarga Au.
Permanén, kualitas luhur quartz kaca cuvettes pikeun béaya rendah.
Lila hirup ion éléktroda selektif.
Traceability hasil assay pinuh.
Inkubasi dina non-kontak garing sarta mode hawa konstan, kontrol hawa leuwih akurat tur stabil.
Kalayan téknik aduk khusus, bar aduk dibersihkeun kalayan aduk dua kali saminggu, anu ngamungkinkeun ngumbah sareng aduk dina waktos anu sami sareng ningkatkeun efisiensi operasional alat.
Sampel jarum réagen jarum dikumbah dina mode "" curug "" tanpa kontaminasi sekundér
Cuvettes dikumbah dina prosés salapan léngkah pikeun mastikeun cuci langkung lengkep
Réagen kentel cair, langkung lami dina stabilitas mesin, volume tés botol tunggal ageung, sareng ngirangan frékuénsi réagen kaluar-beban sareng karugian réagen.
Punctuated grafis sadaya software operasi Cina.
Sistem analisis: suntik acak pinuh otomatis sistem analisis biokimia kalawan kamampuhan nguji darurat.
Prinsip analitik: spéktrofotometri sareng potentiométri.
Jenis analisis: métode titik tungtung, métode laju, métode waktu fiksasi jeung métode éléktroda selektif ion teu langsung (ISE).
Métode analitik colorimetric, turbidimetric, agglutination lateks, immunoassay énzim homogen, sareng éléktroda selektif ion teu langsung (ISE) digunakeun.
Item ménu tés: 125 item.
Parameter proyék Programmable: 120 item.
Penentuan item sakaligus:
Au5811 hiji Unit analitik (kalawan hiji Unit ISE): 57 item.
Au5821 dua unit analisis (kalawan hiji Unit ISE): 111 item.
Au5831 tilu unit analitik (kalawan hiji Unit ISE): 120 item.
Au5841 opat unit analitik (kalawan hiji Unit ISE): 120 item.
Laju tés:
Au5811 hiji Unit analitik (kalawan hiji Unit ISE): nepi ka 2000 spéktrofotometri tés / h sarta nepi ka 900 ion tés éléktroda selektif / h.
Au5821 dua unit analitik (kalawan hiji Unit ISE): nepi ka 4000 spectrophotometric test / h sarta nepi ka 900 ion test éléktroda selektif / h.
Au5831 tilu unit analitik (kalayan hiji Unit ISE): nepi ka 6000 spéktrofotometri tés / h sarta nepi ka 900 ion tés éléktroda selektif / h.
Au5841 opat unit analitik (kalayan hiji unit ISE): nepi ka 8000 tés spéktrofotometri / jam sarta nepi ka 900 tés éléktroda selektif ion / jam.
Unit ISE (opsional): hiji unit analitik: dugi ka 900 tes / jam.
Dua unit analitik: dugi ka 1800 tes / jam.
Jenis sampel: sérum, plasma, cikiih jeung / atawa cairan séjén
Kapasitas sampel: 400 sampel (unit rak 2x200).
10 sampel per rak (kalawan tube aslina tur scan barkod tina rak sampel).
Sampel darurat disuntik ngaliwatan rak darurat ka inlet darurat.
tube sampel: tube sampel aslina tur tabung sampel aliquot: diaméterna jero 9 mun 15 mm, jangkungna 55 mun 102 mm: cangkir microsample nestable.
Ukuran sampel: 1,0 μ L - 17 μ L (0,1 μ L-step).
Analisis kualitas sampel: getih lipemic, hemolysis, jaundice deteksi clot indéks jeung panyalindungan anticollision usik.
Sampel format barkod: format barkod campuran: NW7 (Codabar), kode 39, kode 128, 2 ti 5 interleaved jeung 2 ti 5 STD., kode ISBT 128.
réagen Bin: R1: 54 posisi, R2: 54 posisi;Tangki réagen sadayana disimpen dina kulkas dina suhu 4 ° C-12 ° C.
Piala réaksi: cuvette kaca quartz permanén.
Suhu réaksi: 37 ° C.
Modeu inkubasi cup réaksi: inkubasi garing.
Panjang gelombang: 13 panjang gelombang, 340-800 nm, uji panjang gelombang tunggal / ganda.
Kalibrasi: lempeng, garis rusak, kurva perkiraan, fungsi linier, kurva master.
Calibration canggih otomatis.
Nepi ka 200 kalibrator tiasa disetél pikeun kurva tunggal dugi ka 7 titik.
Data grafik kalibrasi sajarah tiasa disimpen.
QC: diwangun dina aturan Westgard QC, plot kembar
Aturan grafik Levey Jennings, prasetél pikeun 100 kontrol,
Item tunggal nepi ka 10 tingkat QC.
nguji refleks: pamaké diartikeun.
Sampel predilute otomatis: réduksi / increment sampel atawa uji ulang sampel predilute (5 - nepi ka 100 lipet éncér).
Online: sadia pikeun sakabéh komunikasi hiji arah jeung dua arah.
Sistem operasi: Windows ® XP Professional.
Panyimpen data: rohangan panyimpen hard disk pikeun langkung ti 100000 conto.
Nepi ka 400000 réaksi anu diuji dipantau.
Panyimpen USB éksternal.
catu daya: 220 - 240V (fluktuasi + / - 10%).
Kasadiaan cai:
Konsumsi cai rata-rata: au5811: 63,5 L / h.
Au5821: 125,5 L / h.
Au5831: 187,5 L / h.
Au5841: 249,5 L / h.
ISE: 1,5 L / h / sél.
Kualitas cai: Deionized cai cap kelas II, baktéri bébas, suplai kontinyu.
Konduktivitas: dina 0,5 μ μ M filter sarta disaring pikeun ngahontal 2,0 μ S / cm sabudeureun.
Suhu sareng kalembaban: 18 ° C - 32 ° C, 40% - 80% kalembaban relatif (henteu koagulasi).
syarat solokan: diwangun dina pompa runtah.
Syarat solokan: jangkungna maksimum ti lantai <1,5m.
Ukur Ukuran

2021-04-30_21-15-25_387

Sistem pangiriman sampel calakan

Au5800 pinuh otomatis biokimia analyzer runtuyan ieu ngonpigurasi kalawan sistem pangiriman sampel calakan pikeun tilu lagu misah.Lagu prioritas dedicated nyadiakeun pilihan nu leuwih fleksibel pikeun mindahkeun rak nalika sampel emergent ditambahkeun salila nguji sampel rutin atawa lamun sampel unprogrammed merlukeun lagu luncat meuntas Unit analisis.

Wewengkon muatan sampel

• trays sampel movable
• 2x20 spésimén rak loading kapasitas pikeun 400 spésimén sakaligus kalawan suntik kontinyu
• wadah sampel umum pikeun kulawarga Au
• tabung sampel tina ukuran béda bisa dicampurkeun pikeun suntik

port suntik Preferential (STAT).

• nu au5800 pinuh otomatis biokimia analyzer bisa muka nepi ka 20 sampel sakaligus
• prioritas leuwih luhur ti sampel rutin ngakibatkeun waktos turnaround sampel pondok
• boga prioritas leuwih luhur ti sampel rutin nalika loading calibration sarta kadali kualitas sampel
Kinerja anu langkung gancang sareng unggul

Sistim analisis komposisi modul

• hiji nepi ka 4 hijian analitik pilihan, tunggal atawa dual unit ISE pilihan
• speed deteksi nyertakeun 2000 ka 9800 tés per jam

Sampling kualitas luhur, réaksi (inkubasi) sareng sistem kolorimétri

• dua panangan dua desain usik kalawan siklus loading 3,6 detik
• téknik sampling ultra mikro anu akurat kalayan ukuran sampel tés tunggal sahandapeun 1 μ 50. Volume réaksi minimum sahandapeun 80 μ L
• Sistim inkubasi garing kalayan diwangun-di sirkulasi hawa konstan, hawa leuwih stabil
• cuvettes kaca quartz permanén
• ningkatkeun katepatan dina ngamuat, nyampur, sareng fotométri nganggo sadaya téknologi beus digital (teknologi can)

Téhnik kontrol sampling tepat

• téhnologi deteksi gelembung kuat
• téknik probing clot kacida sénsitip
• panyalindungan anticollision usik

Sistim beberesih sakabéh ditingkatkeun

• sistem beberesih cup réaksi multi hambalan jeung cuci leuwih teleb ku cai haneut
• multi dipingpin Rotary aduk bar Sistim nyeuseuh
• sistem nyeuseuh curug usik
Prosés langkung éfisién sareng singket

Desain lagu sampel anu luar biasa

• hiji metode pangiriman sampel tilu lagu bebas (kaasup lagu sampel biasa, lagu sampel darurat sarta lagu balik sampel) nu sabenerna ngamungkinkeun nguji acak sampel darurat
• ultra luhur 400 sampel dicokot dina waktos anu sareng pikeun maksimalkeun pungsi kaluar-mesin waktos operasi Anjeun
• nangtung nyalira lokasi sampel darurat prioritize suntik
• connectable pinuh laboratorium pipa otomatis
Operasi leuwih fleksibel jeung merenah

OS poéan canggih

• kaasih sadayana platform operasi Cina
• panganteur pamaké grafis (GUI) anyar
• ngawaskeun status sampel

Biaya pangropéa rutin rendah

• Sistim inkubasi garing kalayan diwangun-di sirkulasi hawa konstan ngurangan pangropéa rutin
• cuvettes kaca quartz permanén kalawan frékuénsi ngurangan pangropéa poean
Prosedur pangropéa canggih
• basajan tur gancang 3 léngkah pikeun 60 detik prosedur pangropéa pangropéa tanpa parabot, pangaluyuan, sarta positioning
Konsep anu langkung héjo sareng ramah lingkungan

Ngalatih Filsafat anu héjo sareng ramah lingkungan

• nepi ka 40% konsumsi réagen handap sarta 60% konsumsi listrik handap dibandingkeun produk generasi saméméhna
• konsumsi kirang disposable (sistem inkubasi garing, cuvette kaca quartz permanén)
• ngahasilkeun kirang noise (handap ka 60dB) jeung runtah runtah
Sistem assay biokimia otomatis pinuh dirancang pikeun laboratorium klinis ageung atanapi ultra ageung sareng laboratorium komérsial.
Desain modular, modul tunggal 2000 test / jam tés spectrophotometry kinerja ultra luhur, nepi ka 4 modul bisa disambungkeun sakaligus.
Bisa sawenang ngonpigurasi dumasar kana volume assays di laboratorium anjeun, nu ngawengku 2000 nepi ka 9800 tés per jam
Sababaraha konfigurasi, 1 ka 4 unit analitik opsional.
* Unggal unit nguji item sakaligus dina mesin nepi ka 54 item.
* Set lengkep tiasa prasetél dugi ka 120 item analisis.
Sél ISE tunggal atawa ganda pilihan.
Antarbeungeut pamaké grafis pinter.
Kalayan téknik Microsampling anu tepat, ukuran sampel tés tunggal tiasa dugi ka 1.0 μl.Total volume réaksi éta sahandapeun 80 μl.
Sampel ultra luhur 400 nyandak kakuatan dina waktos anu sami, maksimalkeun waktos operasi kaluar-mesin anjeun
Independen tilu lagu sampel pangiriman hartina - kaasup lagu sampel biasa, lagu sampel darurat sarta lagu balik sampel.
* Saleresna sadar uji acak sampel darurat.
Sistem manajemén kualitas skala pinuh (QMS) canggih bakal ngakibatkeun révolusi dina kualitas pamariksaan.
Basajan jeung gancang 3-hambalan 60-s pangropéa prosedur pangropéa nu simplify operasi rutin.
Dirancang pikeun sambungan kana pipa automation laboratorium pinuh
Sistem loading ganda sareng sistem kolorimétri ganda.
Mibanda sistem sumber lampu titik unik pikeun kulawarga Au.
Permanén, kualitas luhur quartz kaca cuvettes pikeun béaya rendah.
Lila hirup ion éléktroda selektif.
Traceability hasil assay pinuh.
Inkubasi dina non-kontak garing sarta mode hawa konstan, kontrol hawa leuwih akurat tur stabil.
Kalayan téknik aduk khusus, bar aduk dibersihkeun kalayan aduk dua kali saminggu, anu ngamungkinkeun ngumbah sareng aduk dina waktos anu sami sareng ningkatkeun efisiensi operasional alat.
Sampel jarum réagen jarum dikumbah dina mode "" curug "" tanpa kontaminasi sekundér
Cuvettes dikumbah dina prosés salapan léngkah pikeun mastikeun cuci langkung lengkep
Réagen kentel cair, langkung lami dina stabilitas mesin, volume tés botol tunggal ageung, sareng ngirangan frékuénsi réagen kaluar-beban sareng karugian réagen.
Punctuated grafis sadaya software operasi Cina.
Sistem analisis: suntik acak pinuh otomatis sistem analisis biokimia kalawan kamampuhan nguji darurat.
Prinsip analitik: spéktrofotometri sareng potentiométri.
Jenis analisis: métode titik tungtung, métode laju, métode waktu fiksasi jeung métode éléktroda selektif ion teu langsung (ISE).
Métode analitik colorimetric, turbidimetric, agglutination lateks, immunoassay énzim homogen, sareng éléktroda selektif ion teu langsung (ISE) digunakeun.
Item ménu tés: 125 item.
Parameter proyék Programmable: 120 item.
Penentuan item sakaligus:
Au5811 hiji Unit analitik (kalawan hiji Unit ISE): 57 item.
Au5821 dua unit analisis (kalawan hiji Unit ISE): 111 item.
Au5831 tilu unit analitik (kalawan hiji Unit ISE): 120 item.
Au5841 opat unit analitik (kalawan hiji Unit ISE): 120 item.
Laju tés:
Au5811 hiji Unit analitik (kalawan hiji Unit ISE): nepi ka 2000 spéktrofotometri tés / h sarta nepi ka 900 ion tés éléktroda selektif / h.
Au5821 dua unit analitik (kalawan hiji Unit ISE): nepi ka 4000 spectrophotometric test / h sarta nepi ka 900 ion test éléktroda selektif / h.
Au5831 tilu unit analitik (kalayan hiji Unit ISE): nepi ka 6000 spéktrofotometri tés / h sarta nepi ka 900 ion tés éléktroda selektif / h.
Au5841 opat unit analitik (kalayan hiji unit ISE): nepi ka 8000 tés spéktrofotometri / jam sarta nepi ka 900 tés éléktroda selektif ion / jam.
Unit ISE (opsional): hiji unit analitik: dugi ka 900 tes / jam.
Dua unit analitik: dugi ka 1800 tes / jam.
Jenis sampel: sérum, plasma, cikiih jeung / atawa cairan séjén
Kapasitas sampel: 400 sampel (unit rak 2x200).
10 sampel per rak (kalawan tube aslina tur scan barkod tina rak sampel).
Sampel darurat disuntik ngaliwatan rak darurat ka inlet darurat.
tube sampel: tube sampel aslina tur tabung sampel aliquot: diaméterna jero 9 mun 15 mm, jangkungna 55 mun 102 mm: cangkir microsample nestable.
Ukuran sampel: 1,0 μ L - 17 μ L (0,1 μ L-step).
Analisis kualitas sampel: getih lipemic, hemolysis, jaundice deteksi clot indéks jeung panyalindungan anticollision usik.
Sampel format barkod: format barkod campuran: NW7 (Codabar), kode 39, kode 128, 2 ti 5 interleaved jeung 2 ti 5 STD., kode ISBT 128.
réagen Bin: R1: 54 posisi, R2: 54 posisi;Tangki réagen sadayana disimpen dina kulkas dina suhu 4 ° C-12 ° C.
Piala réaksi: cuvette kaca quartz permanén.
Suhu réaksi: 37 ° C.
Modeu inkubasi cup réaksi: inkubasi garing.
Panjang gelombang: 13 panjang gelombang, 340-800 nm, uji panjang gelombang tunggal / ganda.
Kalibrasi: lempeng, garis rusak, kurva perkiraan, fungsi linier, kurva master.
Calibration canggih otomatis.
Nepi ka 200 kalibrator tiasa disetél pikeun kurva tunggal dugi ka 7 titik.
Data grafik kalibrasi sajarah tiasa disimpen.
QC: diwangun dina aturan Westgard QC, plot kembar
Aturan grafik Levey Jennings, prasetél pikeun 100 kontrol,
Item tunggal nepi ka 10 tingkat QC.
nguji refleks: pamaké diartikeun.
Sampel predilute otomatis: réduksi / increment sampel atawa uji ulang sampel predilute (5 - nepi ka 100 lipet éncér).
Online: sadia pikeun sakabéh komunikasi hiji arah jeung dua arah.
Sistem operasi: Windows ® XP Professional.
Panyimpen data: rohangan panyimpen hard disk pikeun langkung ti 100000 conto.
Nepi ka 400000 réaksi anu diuji dipantau.
Panyimpen USB éksternal.
catu daya: 220 - 240V (fluktuasi + / - 10%).
Kasadiaan cai:
Konsumsi cai rata-rata: au5811: 63,5 L / h.
Au5821: 125,5 L / h.
Au5831: 187,5 L / h.
Au5841: 249,5 L / h.
ISE: 1,5 L / h / sél.
Kualitas cai: Deionized cai cap kelas II, baktéri bébas, suplai kontinyu.
Konduktivitas: dina 0,5 μ μ M filter sarta disaring pikeun ngahontal 2,0 μ S / cm sabudeureun.
Suhu sareng kalembaban: 18 ° C - 32 ° C, 40% - 80% kalembaban relatif (henteu koagulasi).
syarat solokan: diwangun dina pompa runtah.
Syarat solokan: jangkungna maksimum ti lantai <1,5m.
Ukur Ukuran


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    :