Laboratorium Klinis Instrumén Analitik Au400 Immunoassay Analyzer

Katerangan pondok:

Kisaran absorbance nyaeta 0-3.0od, sarta mode panjang gelombang dual bisa diadopsi
Alatna mangrupikeun alat pikeun diagnosis in vitro.Ieu sistem pinuh otomatis pikeun analisis biokimia plasma, sérum, cikiih, pleural jeung ascites, cairan cerebrospinal jeung sampel lianna.Alatna tiasa nguji 400 barang sajam, sareng tiasa langsung ngirimkeun sareng nyitak hasilna ngalangkungan komputer.Éta gaduh kaunggulan gancang sareng akurat.


Rincian produk

Tag produk

4
3

Parameter produk

"80-sampel rak loading pikeun workloads puncak
22-sampel carousel pikeun STAT
Sampling tube langsung pikeun 3.0, 5.0, 7.0, 10.0 mL tabung primér sareng cangkir murangkalih
Kamampuhan barcode campuran
Refleks otomatis sareng uji ulang
Pra-éncér otomatis pikeun cikiih sareng spésimén sanés
Penanganan réagen otomatis"

Ngaran jeung modél

Ngaran alat: analyzer otomatis
Modél: AU400

Produsén

Japan Olympus optik Co., Ltd.

rentang deteksi

Ngukur panjang gelombang: 13 panjang gelombang, 340-800m
Kisaran absorbance nyaeta 0-3.0od, sarta mode panjang gelombang dual bisa diadopsi
Alatna mangrupikeun alat pikeun diagnosis in vitro.Ieu sistem pinuh otomatis pikeun analisis biokimia plasma, sérum, cikiih, pleural jeung ascites, cairan cerebrospinal jeung sampel lianna.Alatna tiasa nguji 400 barang sajam, sareng tiasa langsung ngirimkeun sareng nyitak hasilna ngalangkungan komputer.Éta gaduh kaunggulan gancang sareng akurat.
Analisa biokimia Olympus AU400 tiasa ngadeteksi sajumlah barang biokimiawi ngalangkungan sababaraha metode, kalebet sadaya unsur fungsi ati (17 item), fungsi ati (8 item), fungsi ginjal (6 item), énzim miokard (5 item), lipid getih ( 7 item), protein (4 item), amilase sareng item kombinasi biokimiawi sanés, sareng ogé tiasa ngadeteksi barang leutik naon waé.Alatna gampang dioperasikeun sareng mangrupikeun alat anu paling sering dianggo pikeun deteksi biokimia sampel.
AU400: speed konstan colorimetric 400 test / h, test ise600 / h.Pilihan pangalusna pikeun usaha leutik sarta sedeng-ukuran.
Téknologi unggul, desain anu sampurna, karya anu endah sareng kualitas anu dipercaya.
Japan Olympus Optical Co., Ltd., anu kasohor di sakuliah dunya, ngahijikeun pangalaman mangtaun-taun dina ngamekarkeun sareng ngahasilkeun instrumen analisis produksi skala ageung sareng ageung, sareng nerapkeun téknologi digital pang anyarna pikeun ngaluncurkeun AU400 di- prosés analisa biokimiawi otomatis pinuh

Sistim jalur optik

Jalur optik klaster anu unggul di dunya sareng téknologi kisi holografik Olympus diadopsi pikeun ngajantenkeun panjang gelombang langkung lega sareng stabilitas langkung luhur.Digabungkeun jeung-speed tinggi téhnologi digital pinuh, sinyal deteksi dikirimkeun ngaliwatan serat optik digital dina mesin, nu greatly ngurangan sagala rupa gangguan, ngaronjatkeun akurasi deteksi jeung speed, nyadar deteksi ultra mikro, sarta kapasitas test nyaeta sakumaha low sakumaha 150 μl.

Sistim termostatik

Mode pemanasan sirkulasi aslina tina cair thermostatic integrates kaunggulan tina mandi hawa garing sarta mandi cai.Cairan termostatik nyaéta cair kalayan kapasitas panas anu luhur, énergi panyimpen panas anu kuat sareng henteu aya korosi, anu ngajantenkeun suhu konstan sareng stabil.Sajaba ti éta, cuvette mangrupa kaca quartz teuas nu bisa dipaké permanén, nu bébas tina ngagantian biasa tur pamaliharaan.

Meja puter darurat

The 22 posisi turntable darurat kalayan alat refrigeration bisa nyelapkeun sampel darurat iraha wae, sarta bisa nyetél inserts na calibrators tanpa nyokot aranjeunna kaluar.Éta tiasa ngalaksanakeun kontrol harta périodik sareng kalibrasi iraha waé, anu cocog pikeun langkung seueur tés sareng syarat anu luhur.The ad hoc boga fungsi "pemicu bulu", nu bisa kalayan gampang ngalengkepan karya sanajan tanpa pangalaman operasi.

Sistim suntik

Ngagunakeun métode suntik rak sampel internasional populér, wadah kempelan aslina bisa langsung ditunda mesin, nu merenah tur fléksibel.Bisa terus nyuntik sampel.Éta ogé dilengkepan sistem idéntifikasi kodeu bar anu lengkep, anu nempatkeun dasar pikeun otomatisasi percobaan pinuh.

Sistem usik

Sistem kaamanan usik calakan panganyarna, sakali usik encounters halangan, usik langsung eureun gerak jeung mere alarm.Sampel usik ogé dilengkepan sistem alarm blocking usik.Nalika usik diblokir ku gumpalan, lipid getih, fibrin jeung zat séjén dina sampel, mesin bakal otomatis alarm tur siram usik, skip sampel ayeuna jeung ngukur sampel salajengna.

Sistim nyampur

Unik tilu sirah ganda beberesih Sistim campur kode, anu rod campur kode nyaeta mikro spiral stainless steel, sarta beungeut dijieunna tina "TEFLON" tanpa palapis ulah adhesion cair.Lamun hiji grup keur Pergaulan, dua grup sejenna anu cleaned dina waktos anu sareng pikeun mastikeun campuran leuwih cukup, cleaner flushing sarta ngaleutikan polusi cross.

sistem operasi

Sistem operasi nyaéta panganteur Windows NT panganyarna, anu leuwih merenah pikeun ngawujudkeun karya jaringan.Desain bentuk nasional anu merenah, intuitif jeung kuat.Ieu sistem réagen pinuh kabuka, sarta sampel bisa pre diluted di will.Parentah operasi online, parentah lepat sareng metode penanganan sesar ngagampangkeun operator ngawasaan mesin sareng ngaleungitkeun sesar.Instrumén ieu dilengkepan sistem idéntifikasi kode bar pinuh pikeun otomatis ngaidentipikasi réagen, rak sampel, nomer sampel sareng barang anu bakal diuji, ku kituna ngawujudkeun operasi calakan komputer.Komunikasi jarak jauh bisa diwujudkeun ngaliwatan Internet.

5
6
2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    :