Cobas E601 pinuh otomatis fluoresensi Immunoassay System Analyzer

Katerangan pondok:

Cobas E601 mangrupikeun analisa imun otomatis, anu diwangun ku pelat sampel, pelat réagen, pelat inkubasi, sistem deteksi éléktrokimia sareng sistem kontrol komputer.170 tes per jam, nyaéta dua dugi ka tilu kali langkung seueur tibatan Abbott.Waktu ti panempatan sampel nepi ka hasil kahiji nyaéta 9 menit atawa 18 menit / 27 menit, gumantung kana item pangukuran.Rak sampel tina 75 spésimén nyaéta pilihan.Kapal sampling asli langsung dipasang dina mesin.Sampel bisa terus dimuat tanpa mangaruhan operasi alat.Sampel darurat tiasa diselapkeun iraha waé pikeun diuji.25 réagen béda bisa ditempatkeun, saméméhna ngan 20 réagen bisa ditempatkeun, kalawan sistem thermostatic diwangun-di pikeun mempermudah pelestarian réagen.réagen boga stabilitas alus tur bisa disimpen dina 2-8 ℃ pikeun 12-18 bulan, sarta réagen nu bisa disimpen éféktif pikeun 8 minggu sanggeus ditunda mesin.Sistem idéntifikasi barkod 2d otomatis.


Rincian produk

Tag produk

1
2
6
5

Roche Cobas C501 parameter téknis analis biokimia otomatis

kasimpulan

komposisi modul modél, nu skala wenang.Ligatable imun jeung electrochemiluminescence deteksi
modul, achieving deteksi terpadu jeung ngurangan biaya ngajalankeun;modeu operasi
Acak, pilihan, diskrit sistem analisis pinuh otomatis sangkan biokimia rutin, listrik
Solusi, jsb deteksi proyék;
Prinsip deteksi spéktrofotometri;
Desain sistematis anu tiasa dilacak pikeun nyayogikeun réagen tambahan, standar, sadaya merek anu sami sareng alat
Kadali;Bisa nyadiakeun dokumén traceability pikeun réagen;
Modus suntik kombinasi cerdik tina carousel tambah suntik lagu siklus jaminan suntik bets tinggi na akut
Ulah berinteraksi saling lamun nyuntik diagnostically;
Mode kontrol sambungan Ethernet dipaké antara modul, non-sinkron timer pangaturan optimasi mode kontrol dipaké,
Ngajamin efisiensi tinggi, ayeuna modul sayaga coexists kalawan modeu modul gawe;
Sadaya dina hiji sistem analisis modul Cobas C6000 diwangun ku C501 sareng E601 dianggo pikeun
Pamaké nyayogikeun platform anu langkung saé sareng efektif pikeun analisa integratif.Sarta ngabogaan scalable a
Sex, kalayan 7 pola kombinasi.Ngahontal sadaya-dina-hiji deteksi sareng ngirangan biaya jalan
modul gagalna Service sadia pikeun perbaikan nyalira, sésana
fungsi modul sakumaha biasa, tanpa mangaruhan karya normal;

Parameter produk

Sistim immunoassay hétérogén

Ngawaskeun NT-probNP, troponin T sareng spidol jantung anu sanés

Langkung ti 80 tés pikeun anémia, osteoporosis, kanker, éndokrin sareng panyakit tepa

Laju deteksi unggal modul tiasa ngahontal 170 jam uji

Nganalisis 25 proyék / modul sakaligus

Sirah nyeuseup disposable pikeun nyegah kontaminasi silang

Fungsi deteksi clot

Departemen analisis

Laju deteksi 1000 tés / jam (uji biokimia rutin 600 / jam, uji ISE 600
T / h);Pikeun nyukupan kabutuhan volume uji biokimia di rumah sakit sedeng sareng ageung!Saluran réagen 60 saluran réagen biokimia, 3 saluran ion;
Réagen bisa otomatis diganti lamun ngajalankeun otomatis sadia, jeung kit kosong bisa kaluar otomatis;
Téknologi pencampuran ultrasonik ngarah téknologi léngkah-léngkah tanpa poténsi kontaminasi silang tina bar aduk, ngirangan jasa sareng dimensi.
Syarat asuhan, ngirangan konsumsi cai (15 L / HRS) Ngahontal réagen pencampuran anu optimal ngagunakeun réagen / standar / kontrol tambahan anu disayogikeun ku Roche
Modeu manajemén e-library mode manajemén e-library mimiti dikembangkeun di sakuliah dunya sarta sadia sacara real waktu ngaliwatan database link Cobas.
Ngajamin réagen, calibrator, sareng apdet inpormasi kualitas pikeun operasi tanpa kertas,
Éta merenah tur gancang;Kamampuhan manajemén data anu kuat, sareng via Cobas

Link ngamungkinkeun diagnosis jauh

Uji ulang otomatis sareng marios uji ulang otomatis sareng marios sacara real waktos atanapi sacara massal dilaksanakeun pikeun spésimén anu hasilna teu normal;
Saluran kabuka nawiskeun dugi ka 10 saluran kabuka, sareng pangguna ogé tiasa ngaprogram nyalira upami diperyogikeun;fungsionalitas dasar fungsionalitas refrigeration réagen, ngolah, neundeun jeung kaluaran data, acak pilihan
Modeu operasi, fungsi prioritas darurat.Éta tiasa dideteksi langsung dina mesin nganggo tabung uji asli,
Jeung éncér bébas sampel bisa langsung ditangtukeun jeung saterusna;Kabéh réagen tanpa pretreatment manual,
Mangsa stabilitas on-board éta nepi ka 2 bulan.Deteksi gumpalan sampel sareng beberesih sistem otomatis
Tiasa;

4
3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    :