Médis Kadua Hand Auto Biokimia Analyzer Equipment Au640

Katerangan pondok:

1, Alat-alat anu dianggo Olympus AU640 chemistry analyzer pinuh direnovasi sareng lengkep sareng asesoris.Ieu dina kaayaan gawé alus.

2, analyzer otomatis speed tinggi Ieu streamlines rupa-rupa tés kimia-imuno nyadiakeun walkaway greatest, bari ngolah nepi ka 1.200 tés per jam.AU640 anyar teu ngan incorporates téknologi kabuktian tina Olympus AU600, tapi ogé ngawengku kamajuan panganyarna tina AU400 anyar na pikeun ngaronjatkeun betah pamakéan sarta nyadiakeun kinerja leuwih kuat.

3, AU680 analisa biokimia otomatis mangrupikeun analisa biokimia utama pikeun laboratorium rumah sakit ubar Cina anu ageung sareng tradisional, tapi ogé tiasa dianggo pikeun lembaga médis ageung atanapi analisa darurat.Analis biokimia otomatis AU680 nerapkeun téknologi Controller Area Network CAN kana sistem analisis biokimia, sareng laju analisa BISA ngahontal 800 jam uji fotométri sareng 600 jam uji éléktrolit.Salaku tambahan, kalayan 63 item tés online sareng desain lagu canggih (lagu retarder mandiri), AU680 analisa biokimia otomatis pinuh tiasa nyumponan kabutuhan tés laboratorium anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

1 Potongan/potongan (Pesanan Min.)
Pangmayaran: Pemasok ieu ogé ngadukung pamayaran T / T.

Nempo profil parusahaan

Pagawe: 1-4
R & D staffs: 5-10
Patén: -
Sertifikasi (0): -

spésifikasi produk

Olympus Diagnostics
Tipe Kimia Analyzer
Parameter: 99 analit
Throughput: 800 sampel / jam, 1200 w / ise
Métode: spéktrofotometri
Sistem Buka: Buka
P x L x T : 73 x 32 x 50 inci / 186 x 81 x 126 cm
Beurat: 1166 lbs / 530 kg

2
3

Rincian produk

Sistim analitik pinuh otomatis, pikeun rutin, STAT, cikiih jeung immunoassays homogen
Métode analitik
Kimia klinis sareng parameter imunologis.Titik tungtung, tes kinétik, kinétik waktos tetep, opsional ISE
Analit diolah sakaligus
48 tés photometric, 51 kalawan ISE
Throughput
800 tés fotométri / jam;maksimum 1.200 kalawan ISE
feeder sampel
Rak sareng 10 conto masing-masing (kode bar dina tabung primér sareng rak);kapasitas 150 sampel;loading kontinyu
Sampel tabung
Dina tabung primér sarta sekundér;diaméterna antara 11,5 jeung 16,5 mm;jangkungna antara 55 jeung 102 mm
sampel STAT
Nepi ka 22 posisi pikeun sampel STAT, bar coded tabung primér
Volume sampel
2 – 50 µl dina 1 µl léngkah (1 – 50 µl pikeun ulangan)
suplai réagen
48 posisi pikeun R1 jeung R2;refrigerated (4 °C - 12 °C)
Volume réagen
1. réagen: 25 – 300 µl;2. réagen: 25 – 300 µl;(dina 1 µl léngkah)
Total volume réaksi
150 – 550 µl
Réaksi cuvette
Cuvettes kuarsa
waktos réaksi
Nepi ka 8 menit, 40 detik
Suhu réaksi
37 °C
Métode campuran
Kalawan puteran paddles sanggeus dispensing sampel sarta réagen
Sistim fotométri
Uji langsung ngaliwatan cuvette réaksi (0 - 2,5 OD) mono, pangukuran bichromatic mungkin
Panjang gelombang
13 panjang gelombang béda antara 340 - 800 nm
Cuvette beberesih
beberesih komprehensif kalawan detergents
Kalibrasi
calibration otomatis, tiis posisi calibrator
Kontrol kualitas
Otomatis QC, tiis posisi QC
Requisition tés
Requisition test individu jeung profil via on line, mouse, kenop fungsi atawa layar rampa
Kasalametan
Deteksi clot sareng pencegahan kacilakaan pikeun sampel sareng dispenser réagen
On-line
Uni pinuh- jeung komunikasi bidirectional mungkin
Parangkat lunak
Windows-NT
Ukuran (W x H x D) mm

4
5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    :