Warta

  • Rekomendasi profésional pikeun pilihan alat diagnostik ultrasonik

    Rekomendasi profésional pikeun pilihan alat diagnostik ultrasonik

    Diagnostik ultrasonik mangrupikeun alat anu ngagunakeun ultrasound pikeun ngukur atanapi nyandak gambar jaringan lemes atanapi aliran getih.Éta gelombang mékanis anu frékuénsina ngaleuwihan spéktrum anu karungu.Sistem ultrasound dilengkepan usik anu diwangun ku matriks elemen piezoelektrik ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih analisa biokimiawi anu leres

    Kumaha carana milih analisa biokimiawi anu leres

    Analis biokimia, ogé katelah analisa kimia klinis, dianggo pikeun ngukur métabolit dina conto biologis sapertos getih atanapi cikiih.Panaliti cairan ieu ngamungkinkeun diagnosis seueur panyakit.Conto ngagunakeun analisa sapertos ieu nyaéta ngukur kréatinin urin pikeun meunteun...
    Maca deui
  • Rekomendasi profésional pikeun milih analisa sél getih

    Rekomendasi profésional pikeun milih analisa sél getih

    Naon jinis téknik pangukuran anu dianggo pikeun analisa sél getih?Analyzer hématocytology (atawa analyzer otomatis hematology) nyaéta hiji alat anu dipaké pikeun ngalakukeun cacah getih lengkep (CBC) atawa peta getih.Analisis kuantitatif sareng kualitatif unsur-unsur anu kabentuk dina getih: éritrosit, leu...
    Maca deui
: