Asli Dipaké Cobas e411 Analyzer Cobas E411Chemistry-Immunossay Analyzer Cobas Chemistry Analyzers Dina Kaayaan Alus

Katerangan pondok:

Sistim pinuh otomatis, immunoassay analyzer pikeun aksés acak
ngolah immunoassays basis ECL (format sistem cobas e)

 

Jinis modul

1. cobas e 411 disk analyzer

2. cobas e 411 rak analyzer

3.Table System Pilihan (kabinét);Extension Table System Pilihan (pikeun printer)


Rincian produk

Tag produk

mmexport1632394522492
mmexport1632893255138
mmexport1632893230140
mmexport1632893225512

Komponén sistem

Analis luhur bangku mandiri anu diwangun ku unit analitik sareng antarbeungeut pangguna anu disesuaikan

Interfaces Sistim RS232 panganteur serial, bidirectional

Throughput Nepi ka 86 tés / jam

Jumlah saluran réagen
18 saluran (slot réagen) pikeun maksimum 18 tés

Parameter tés anu tiasa diprogram

N/A, konsep programming-by-loading (PBT), data aplikasi ditransfer tanpa campur tangan operator tina barkod 2D tina pak réagen (RP) kana database instrumen.

Bahan sampel Sérum/plasma, cikiih, jeung sajabana

Input / kaluaran sampel

1.Disk Modél: 30 posisi pikeun sampel, calibrators jeung kontrol
2.Rack Modél: 15 rak kalawan 5 sampel unggal (= 75 sampel in / out)
port 3.STAT: sampel STAT diolah kalayan prioritas

Volume sampel 10 – 50 μl

Sampel deteksi gumpalan Standar (sensor tekanan)

Sampel jinis barkod Kodeu 128;Codabar (NW 7);Interleaved 2 ti 5;Kodeu 39

Unit kontrol PC panel basis Microsoft® Windows® XP

Calibrator / input QC

cobas e sistem-spésifik barcoded CalSet vials on disk atawa rak

Métode kalibrasi
Kalibrasi Lot (L-kal);Kalibrasi Reagent Pack (RP) (R-Cal)

métode QC

1. QC individu jeung QC kumulatif
2. Nepi ka 100 kadali pre-programmable
3. QC preventif sanggeus calibration tina stand-ku cobas e pakét

Kapasitas neundeun data

1.Memori ngandung file data dipikabutuh pikeun analis jeung software pikeun gawé bareng:

- File Data Réagen: Nepi ka 300 bungkus réagen

- File Data Sampel: Nepi ka 2000 rékaman tés (pikeun conto sareng kontrol)

- File Data Calibration: Nepi ka 160 kalibrator

- File Data QC: Kapasitas nepi ka 100 kontrol

- File Data Parameter Operasi: Nepi ka 305 aplikasi réagen

- Nepi ka 20 ID operator

mmexport1633573040019
mmexport1632893222468
mmexport1632893221064
mmexport1632394524474

Sarat listrik

1. 230/110 Volt AC;1.000 kVA (disk), 1.250 kVA (rak)
2. Frékuénsi: 50 Hz atawa 60 Hz +/- 0,5%

Sarat cai/runtah

1.Water: Baktéri bébas, suplai cai de-ionized, résistansi tina <10 μS / cm
Runtah 2.Liquid: wadah runtah Onboard (4 liter), solokan langsung pilihan

kaayaan operasi

1. Suhu ambient: 18 nepi ka 32 ° C
2. Kalembaban ambient: 20 nepi ka 80% RH (tanpa kondensasi)
3. Kaluaran Panas: 2.879 kJ/jam (unit analisa)
4. Kaluaran Noise: 60 dBA (stand-by), 63 dBA (rata-rata operasi)

Dimensi fisik

1. Lebar (disk/rak): 120 cm / 170 cm 47,2 inci / 67 inci
2. Jerona (disk/rak): 73 cm / 95 cm 28,7 inci / 37,4 inci
3. Jangkungna: 80 cm / 31.4 di (tutup luhur panutup) 109 cm / 43 di (dibuka panutup luhur)

Beurat

1. piringan: 180 kg / 397 lbs
2. Rak: 250 kg / 551 lbs


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    :