Analyzer Kimia Portabel Kadua-leungeun Bio-kimiawi System Analyzer Au680

Katerangan pondok:

Analisa biokimiawi otomatis (Beckman Coulter au680)
Analisa biokimia otomatis au680 mangrupikeun analisa biokimia workhorse pikeun laboratorium di rumah sakit ubar Cina ageung sareng tradisional, tapi ogé pikeun analisa profésional atanapi darurat di lembaga médis ageung.Analisa biokimia otomatis au680 nerapkeun téknologi total digital pinuh (teknologi jaringan daérah kontrol) kana sistem analisa biokimia kalayan laju analisa dugi ka 800 tés fotométri / jam sareng 600 jam uji éléktrolit.Salaku tambahan, 63 item tés online, sareng desain lagu canggih (jalur uji-uji ulang mandiri), ngamungkinkeun analis biokimia otomatis otomatis au680 pikeun nyumponan kabutuhan uji laboratorium anjeun sacara komprehensif.


Rincian produk

Tag produk

AU680
au680

maha kawasa

Dibandingkeun sareng generasi terakhir AU640, analisa biokimia otomatis otomatis au680 langkung serbaguna sareng fungsional pinuh, ngawujudkeun konsép téknologi "" sadayana pendatang ""
1 sistem kontrol anu langkung dipercaya
• ningkatkeun precision nalika spiking, Pergaulan, sarta fotometri ngagunakeun téhnologi can
• modifikasi jalan paralel pikeun manggihan gancang wewengkon gagalna

2 langkung téknik ngamuat miniatur
• sampel: loading minimum ka 1,6 μ L (hambalan 1,0 μ L)
• réagen: loading minimum 15 μ L

3 sistem kolorimétri réaksi langkung tepat
• volume réaksi minimum: 120 μ L
• rentang absorbance: 0-3,0 ABS

4 sistem éléktroda leuwih stabil pikeun Na, K, CI ISE
• umur panjang
• métode teu langsung
• éléktroda freestanding

5 menu lega tina assays
• bit réagen: 108 R1 + R2
• item analyzable sakaligus: 63 item

6 program deteksi smarter
• gangguan anti gelembung pinter
• pinter anti kontaminasi cross
• deteksi lokalisasi tingkat cair pinter

7 OS langkung maju
• panganteur pamaké grafis (GUI) anyar
• ngawaskeun status sampel

bisa dipercaya

Analisa biokimiawi otomatis au680 ngagaduhan ciri téknis anu stabil sareng praktis asli tina analisa biokimia AU640 sareng nyayogikeun panyalindungan pangguna anu terus-terusan.
1 Sistim sampel sampurna
• sampel rak mode lagu suntik, nambahkeun bebas test-retest lagu
• nyuntik cakram nyalira nganggo kulkas pikeun ngamungkinkeun pikeun nguji conto darurat, calibrator, sareng kadali diselapkeun iraha waé.
• sistem suntik ganda comprehensively meets kaperluan pamaké, sahingga suntik leuwih merenah, fléksibel, sarta aman

2 sistem deteksi gumpalan getih
Gumpalan getih sacara otomatis diuji pikeun ngajantenkeun tés langkung akurat

3 traceability lengkep
Nyadiakeun calibrators pendamping, réagen cair kentel, jeung kadali sangkan hasilna leuwih akurat

4 sistem aduk unik
Sistem aduk cuci ganda anu jelas ganda, anu ngajamin aduk anu langkung cekap, cuci langkung bersih, sareng kontaminasi silang anu rendah

5 sistem thermostatic pikeun téhnologi dipaténkeun
Kaunggulan tina mandi hawa garing terpusat sarta mandi cai,: stabilitas, pangropéa bébas, sarta euweuh konsumsi

6 sistem optik
Konversi langsung digital optoelektronik canggih sareng sumber cahaya titik klaster

Ékonomi

Analis biokimia otomatis au680 nawiskeun pangguna anu langkung ekonomis
1 dosis réagen kirang sareng volume réaksi
• volume muatan sampel minimum: 1,6 μ L
• volume loading réagen minimum: 15 μ L
• volume réaksi minimum: 120 μ L

2 leuwih saeutik consumables
• ngan hiji solusi nyeuseuh diperlukeun pikeun nguji rutin
• ngurangan gudang sarta waragad manajemén


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    :