Kadua Leungeun Test Getih Analyzer Mesin Laboratorium Otomatis Gas Getih Biokimia Asasi Manusa XP100

Katerangan pondok:

Sysmex XP-100 mangrupikeun analisa hematologi diferensial otomatis 3-bagian.XP-100 nyadiakeun program jaminan kualitas éksternal real-time kalayan bantuan SNCS.


Rincian produk

Tag produk

1
2
3

Panjelasan Produk

Analisa hematologi otomatis Hison Wellcome xp-100

1 * dunya triage pinuh otomatis hematology analyzer

2 parameter uji sareng histogram ≥ 23 parameter sareng 20 parameter uji (ngandung P-LCR) sareng tilu histogram

3 prinsip deteksi impedansi listrik, spéktrofotometri bébas sianogén

4 saluran deteksi WBC / RBC saluran deteksi ganda

5 layar histogram mintonkeun histogram kalawan landmark ngambang pikeun sakabéh 3 leukosit, éritrosit, jeung trombosit.

6 instrumen assay reproducibility (CV) WBC £ 3,0%

RBC £ 1,0%
PLT £ 4,0%
HGB £ 1,0%

Volume sampel 7 assay sakabeh getih kedah £ 50 µ L sareng getih periferal kedah £ 20 µ L

8 dipikabutuh pikeun cuci otomatis di jero sareng di luar jarum sampling tanpa solusi cuci usik anu misah

9 modeu ngawadahan prasetél prosedur ngawadahan, recoil tekanan tinggi positip sareng négatip, sareng pembakaran suhu luhur éléktronik

*Metoda pamisah getih 10 mnt ngagunakeun alat klep pamisah getih puteran keramik precision tinggi

* 11 Departemen deteksi kuantitas cair pompa diafragma ngitung sababaraha cairan anu dideteksi, mastikeun yén waktos sareng laju aliran dikontrol dua kali nalika pori ditutup enteng.
Ngajamin yén hasilna akurat

Sistem deteksi 12 × kedah gaduh sistem tés getih vena sareng periferal anu misah sareng koefisien koreksi mandiri.

13 fungsi calibration otomatis tur manual diperlukeun

14 réagen réagen kabuka kalayan hiji solusi nyeuseuh;Ogé kudu aya réagen pendamping tutuwuhan atah sadia

15 hasil tampilan sarta operasi basa warna tampilan kristal cair, operasi touchscreen, gampang tur intuitif

16 assay speed ≥ 60 tés / jam

17 panyimpen data assay ≥ 35000 hasil sareng data QC tiasa disimpen

* 18 catu daya compressor diperlukeun pikeun nyadiakeun kakuatan stabil sarta pengkuh

19 file QC Xbar sareng LJ, duanana file QC

* 20 kontrol, kalibrator pendamping SFDA kadali kadaptar sareng kalibrator sayogi sareng hasilna tiasa dilacak
21 parangkat lunak ngolah data kedah nyayogikeun pabrik asli anu ngadukung parangkat lunak operasi Cina merek ngahijikeun, mastikeun sistemna stabil.

22 instrumen anu disertipikasi kedah nyayogikeun sertipikat pendaptaran SFDA sareng formulir pendaptaran
Analisa hematologi otomatis Hison Wellcome xp-100

4
5
6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    :