Sysmex Kx21 Kx21sysmex Kimia Analyzer Klinis Darah Klinis Kimia Klinis Biokimia Analyzer Sysmex Kx21

Katerangan pondok:

SYSMEX KX-21N analisa hematologi otomatis mangrupikeun salah sahiji tilu jinis analisa hematologi anu pang populerna di pasar Cina.Kx-21 teu ngan adopts téhnologi SRV puteran separation getih klep, spidol wates otomatis, pompa diafragma digabungkeun jeung kuantitatif waktu pikeun mastikeun hasil deteksi akurat, tapi ogé boga ciri tina panganteur operasi sadaya-Cina, euweuh réagen sianida jeung kaamanan séjén. genah.Kusabab ieu didaptarkeun di Cina dina 1996, kX-21 geus dipilih ku ampir 3000 pamaké.Taun 2000, SYSMEX ngenalkeun modél anu ditingkatkeun, KX-21N, anu ngawariskeun sagala kaunggulan KX-21 asli sareng ningkatkeun panyimpen data sareng fungsi kaluaran jaringan pikeun nyumponan kabutuhan manajemén data laboratorium.


Rincian produk

Tag produk

1
6
5

Panjelasan Produk

● 19 hasil tés jeung RBC, PLT, histograms WBC

Kx-21n adopts dua modus deteksi sakabeh getih sarta getih periferal pre-dilution, duanana nu bisa ménta akurat 19 parameter getih: KBK (WBC, RBC, HGB, HCT, MCV, MCH, MCHC, PLT);Hasil tricluster leukosit (BLT, #);Teu %, #;Campuran%, #);Jeung RDW-SD, RDW-CV, PDW, MPV, P-LCR.

● Pinuh panganteur tampilan Cina, gampang beroperasi

Hasil deteksi Kx-21n tiasa ditampilkeun dina layar LCD, sareng tiasa kaluaran ku printer termal anu diwangun.Alatna ngagaduhan fungsi ngawaskeun kaayaan sareng alarem anu teu normal, sareng pangropéa sadinten pisan merenah.Disimpen dina mesin aya 300 hasil tés (kaasup histograms), sarta aya dua rupa file kontrol kualitas, X-Bar jeung LJ.

● SRV téhnologi klep usaha Rotary pikeun mastikeun akurasi kuantitatif

Dina tahap separation getih sampel, KX-21N adopts klep Rotary keramik-precision tinggi diadopsi ku sakabéh SYSMEX lima produk klasifikasi.Di sagigireun mastikeun katepatan pamisahan getih, kX-21N ogé tiasa ngaleungitkeun gangguan faktor sapertos gelembung sampel.Sajaba ti éta, dina aspék kuantitatif departemén deteksi, KX-21N adopts métode ngagabungkeun dua téknologi kuantitatif: volume konstan pompa diafragma jeung ngawaskeun laju aliran waktos.

● operasi Aman, panyalindungan lingkungan

Dina watesan kaamanan, KX-21N adopts fungsi flushing otomatis tina jero sarta luar jarum suntik.Salaku tambahan, prinsip deteksi hémoglobin na nganggo metode hémoglobin amina kuarterér anu ramah lingkungan, sareng réagen tanpa sianida langkung aman pikeun operator sareng langkung bahaya pikeun lingkungan.

● Kaluaran data sareng jaringan

Salian hasil percetakan printer termal diwangun-di, KX-21N bisa langsung disambungkeun ka sagala rupa jenis printer éksternal.Ngaliwatan panganteur LAN (TCP / IP protokol kaluaran data), KX-21N ogé bisa kalayan gampang nyambung ka jaringan laboratorium pikeun kaluaran data sarta babagi.

Rincian kontak kanggo inpormasi produk

Sistem analisa getih Hisun Wellcome KX-21 / 21n

Merk: Hison Wilujeng sumping
Modél: KX-21/21N
Suhu ambient: suhu atmosfir normal
Kustomisasi mesin: henteu
Suhu gawé: suhu atmosfir normal
Tempat Asal: Jepang
Produsén: Hison Wilujeng sumping

Aplikasi

harga Ieu randomization tukang, euweuh rujukan harga sabenerna dijieun, pikeun konsultasi, wilujeng sumping ka nelepon Bochum médis!
The sysmexkx-21n hématology analyzer pinuh otomatis mangrupa salah sahiji tilu triage analyzers hematology sadia di pasar Cina.KX-21 gaduh ciri kaamanan sareng genah dina sadaya antarmuka operasi Cina, réagen bébas sianida, sareng saterasna, iwal hasil deteksi anu dijamin ku téknik ngagunakeun SRV Rotary valve blood splitting, landmark otomatis, pompa diafragma digabungkeun sareng kuantitas waktu, sarta total ampir 3000 rumahtangga geus dipilih KX-21 saprak éta sadia di Cina dina 1996. Taun 2000, Sysmex ngawanohkeun modél ditingkatkeun KX-21N, nu, iwal inheriting sagala kaunggulan tina KX-21 aslina, ogé ningkatkeun panyimpen data sareng fungsi kaluaran jaringan pikeun nyumponan kabutuhan laboratorium pikeun manajemén data.

● 19 hasil tés jeung RBC, PLT, histograms WBC

KX-21N diuji ngagunakeun duanana sakabeh getih jeung getih periferal Prediluted ngagunakeun dua modus nguji, 19 parameter getih nu sadia: CBC (WBC, RBC, HGB, HCT, MCV, MCH, MCHC, PLT);Hasil triad leukosit (limfo%,; neut%,; campuran%,);Jeung rdw-sd, rdw-cv, PDW, MPV, P-LCR

● panganteur ditémbongkeun dina sagala Cina, operasi mahiwal jeung merenah

Hasil deteksi KX-21N sadayana tiasa ditampilkeun dina layar LCD sareng tiasa diékspor ku printer termal anu diwangun.Alatna gaduh pangimeutan kaayaan sareng fungsi alarem anu teu normal, sareng pangropéa sadinten pisan merenah.mesin ieu disimpen salaku 300 deteksi (ngandung histograms) dua file kadali kualitas, X-bar na lj.

● téhnik klep Rotary SRV warrants quantitation

Dina tahap pamisahan getih sampel, KX-21N ngagunakeun klep Rotary keramik-precision tinggi diadopsi ku Sysmex pikeun sakabéh lima produk klasifikasi, anu tilu sapotong desain separation jeung bagian tengah sampling getih bisa ngaluarkeun gangguan faktor kayaning gelembung sampel salian ti ngajamin perpecahan getih.Salaku tambahan, KX-21N diitung di Jurusan deteksi ngagunakeun kombinasi dua téknik kuantifikasi: volumetry pompa diafragma sareng ngawaskeun laju aliran waktos.

● operasi aman tur ramah lingkungan

Dina watesan kaamanan, KX-21N ngagunakeun fungsi flushing otomatis tina tembok jero jeung luar tina jarum suntik.Salaku tambahan, prinsip deteksi hémoglobin ngagunakeun metode hémoglobin uyah amina kuarterér anu ramah lingkungan, sareng réagen anu henteu ngandung sianida langkung aman pikeun operator sareng langkung ramah lingkungan.

● kaluaran data jeung jaringan

KX-21N salian ti diwangun-di hasil percetakan printer thermosensitive, éta leuwih lugas pikeun nyambungkeun rupa model printer exteriorized.Ngaliwatan panganteur LAN (TCP / IP protokol kaluaran data), KX-21N ogé bisa kalayan gampang nyambungkeun jaringan laboratorium pikeun ngahontal kaluaran data jeung babagi.

4
3
2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    :