Alat Laboratorium Dipaké mindray BS220 pinuh-otomatis Kimia Analyzer

Katerangan pondok:

Jinis instrumen: pamisahan acak otomatis, parameter analisis sareng réagen sadayana kabuka

 

Laju analisis: 330T/H (pilihan ISE)

 

Prinsip: Colorimetry, turbidimetry (homogen immunoassay)

 

Métode analisis: métode titik tungtung, métode waktu tetep (metode dua titik), métode dinamis (metode laju), ngarojong réagen tunggal/ganda, proyék panjang gelombang tunggal/ganda, linear jeung nonlinier calibration, ngarojong itungan antarproyék

 

Item dianalisis sakaligus: 40 item colorimetric


Rincian produk

Tag produk

1
2
3
6

Cobas C 311 analisa biokimia otomatis

The inovatif Cobas c-pak Kit

① Taya pretreatment, réagen cair, gampang ngagunakeun
② Parameter sacara otomatis diunduh tanpa operasi kertas
③ Panyimpenan anu saé sareng langkung hemat rohangan
④ stabilitas High dina mesin, frékuénsi low skala, nyimpen réagen
⑤ téhnik tusukan mémbran sealing pikeun nyegah volatilization na kontaminasi
⑥ Réagen kulawarga Cobas umumna sareng hasilna tiasa dibandingkeun

kinerja alus teuing

① Total glycated hemoglobin (HBAC) proyék
② Menu deteksi komprehensif sareng langkung ti 100 item tés
③ Hasil uji presisi
Solusi sistem standarisasi, alat + réagen + kalibrator
Réagen biokimia anu tiasa dilacak anu ngajamin katepatan hasil
Modeu campur ultrasonik tanpa kontak pikeun ngaleungitkeun kontaminasi silang
Indéks sérum khusus: lipemic, hemolytic, deteksi jaundice
Mode beberesih calakan pikeun nyegah kontaminasi silang

Unit kontrol canggih

① Antarmuka operasional Cina (ayeuna)
② Sistem operasi Windows XP, folk touch berwarna, mouse keyboard standar
③ Parangkat lunak séri Cobas Humanized, skala calakan, manajemén kontrol kualitas
④ Inpormasi panyimpen hasil pisan informatif, sareng antarmuka grafisna jelas sareng gampang dioperasikeun

Hiji platform deteksi serbaguna

① Hiji mesin multi pamakéan: instrumen biokimia, instrumen protéin husus, konsentrasi ubar analyzer
② Program tés lipid set lengkep anu saé
③ immunoassay homogen pikeun tekad protéin

Workstation sérum fungsi terpadu

① Disambungkeun kana sistem Cobas 4000 ku software Cobas e 411, ngawengku leuwih ti 170 item deteksi.
② Sistem Cobas 4000 ngamungkinkeun manajemén sampel sareng manajemén data
③ Diagnosis jauh, sambungan kana informasi parameter link Cobas diropéa

otomatis

Tinjauan sistem: pinuh otomatis, sistem analisis biokimia kontinyu
speed test: speed optik 300 test / h;ISE speed 450 test / jam;
Jumlah passages réagen: 42 hamster réagen (deteksi optik);
Modul ISE 3 saluran (deteksi éléktrolit)
Jumlah parameter proyék: parameter proyék maksimum settable 117;3 éta ISE;8 tina item komputasi,
Jenis sampel: sérum, plasma, cikiih, CSF, sakabeh getih (HbA1c)
Input sampel: kapasitas beban: 53 cingcin luar
(108 posisi total) bunderan jero 55
(Barcode dina cincin luar sareng jero dibaca sacara otomatis, sareng conto dideteksi sacara otomatis)
fitur darurat sabenerna instan, sampel bisa ditambahkeun iraha wae dina ngajalankeun
Jenis tube sampel: tube aslina: 5-10 ml;16 x 100, 16 x 75, 13 x 100, 13 x 75 mm
cup sampel: 2,5 ml, microcell: 1,5 ml
Dina tube cup: bisa ditempatkeun di jero 16 x 75 / 100 mm tube sampel
Hiji cangkir sampel bisa disimpen dina tube nonstandard
A tube handap datar bisa ditempatkeun
Ukuran réaksi sampel: 1.0 – 35 μ 50. Dina 0.1 μ L-step
Fungsi éncér sampel: 3 – 121 kali lipat, éncér > = 100 μ L
Fitur deteksi gumpalan sampel: aya
Ukuran sampel minimum: tabung aslina: 700 μl;
cangkir sampel: 100 μl;
cangkir mikro: 50 μl
Jenis barkod sampel: Kode 128;Codabar(NW7);Interleaved 2 ti 5;Kodeu 39
panganteur Sistim: RS 232 panganteur serial, sambungan bidirectional Cobas?Stasion data link sareng Cobas?e-perpustakaan
Antarbeungeut diagnostik jauh sareng Unduh otomatis
database sampel: 10000 rutin / sampel darurat
Métode analitik: Métode titik 1 titik, metode laju 2 titik, metode titik 2 titik, metode titik 3, meunteun metode, meunteun metode + indéks sérum, meunteun metode kosong, metode laju B, jsb.
Métode kalibrasi: métode linier, métode multipoint nonlinier, métode K-faktor;
maksimum 100 preprograms calibrator sarta maksimum 180 kurva calibration disimpen sadia;
Fungsi inpormasi Calibration pikeun kit cadangan;
Dua faktor k-calibration béda bisa dihartikeun pikeun jenis sampel béda
Métode QC: QC waktos nyata, QC tunggal, QC kumulatif;
A maksimum 100 kadali preprogram sadia;
Cadangan Calibration ngalakukeun fungsi pelindung tina kadali kualitas réagen
fungsi eksekutif QC otomatis
Fungsi uji ulang / refleks: otomatis, fungsi uji-uji manual

Sistem autoréfaksi

Arus / tegangan: 230 / 400 volt AC3 / N / PE
AC dina 110 V
kakuatan: 1,5 KVA
50 / 60 Hz + / - 0,5%
Cai / runtah: syarat kualitas cai: cai deionized steril, résistansi maksimum 1,0 μ S/cm
Konsumsi cai: henteu langkung ti 12 L / h
Tekanan cai: 0,5-3,5 kg / cm3 (49-343 kPa)
Suhu cai: 15 - 30 ° C
Sistem akreditasi kualitas: GS, CE, UL, CU] 8 bolong 7un7654 土 3 5 4 么
Kaayaan operasi: suhu lingkungan: 15 - 32 ° C
Kelembaban lingkungan: 30-85% (RH)
Kaluaran panas: 2 kcal / h
Kaluaran bising: <65 dB
Dimensi fisik: panjang: 1338 mm rubak: 855 mm jangkungna: 1262 mm
Beurat: 270 kg

5
4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    :