Alat Laboratorium Dipaké mindray BS220 pinuh-otomatis Kimia Analyzer

Katerangan pondok:

Jinis instrumen: pinuh otomatis otomatis nangtung pilihan acak, parameter analitik jeung réagen dibuka pinuh

Laju analitik: 330t / h (pilihan pasangan ISE)

Prinsip tés: colorimetric, turbidimetric (homogenous immunoassay)

Métode analitik: titik tungtung, waktos tetep (dua titik), kinétik (metode laju) kalayan dukungan pikeun réagen tunggal / ganda, item panjang gelombang tunggal / ganda, kalibrasi linier sareng nonlinier kalayan dukungan pikeun kalkulus antar barang.

Analisis simultaneous item: 40 item colorimetric


Rincian produk

Tag produk

1. Unit sampel / réagen

Lokasi sampel: 40 situs sampel refrigerated, pamakéan round Robin kaasup situs darurat, calibration kelas, kontrol kualitas kelas, nu rutin sadia sakumaha standar sampel
spésifikasi tube sampel: cuvette sampel mikro, tube ngumpulkeun getih aslina, tube test plastik, spésifikasi( Φ 12~13)mm*(25~100)mm
bit réagen: 40 bit réagen refrigerated, didaur ulang
Spésifikasi botol réagen: ngadukung réagen tunggal / ganda sareng tiasa ditempatkeun dina botol réagen spésifikasi volumetrik 20 ml ~ 40 ml
Barcoding (koordinasi): specimen jeung réagen barcode scanning

23e5c42b6128a1319e11b4eaa981f6c

2. Unit fraksinasi

Ukuran sampel: 2ul ~ 45ul
Volume réagen: 10ul ~ 450ul
Téhnik Microsampling: sensing permukaan cair, nyukcruk kalayan volume, anticollision, margin alarem, cuci otomatis tur réagen pre pemanasan.
Laju kontaminasi Carryover: ≤ 0,1%
Uji ulang otomatis: conto aliquot asli sareng uji ulang éncér otomatis 150x.

3. Unit réaksi

cup réaksi: n = 80, cangkir kosong otomatis dipariksa dikurangan
Total volume réaksi: 150ul ~ 500ul
waktos réaksi: wenang diatur dina 10 mnt
Suhu réaksi: 37 ° C ± 0.1 ° C, anu diawaskeun sareng ditampilkeun sacara real waktos
Mékanisme aduk: jarum pikeun agitation mékanis bebas, tambahkeun réagen, sampel geuwat sarta aduk ogé

4. Sistim optik

Sumber cahaya: lampu tungsten halida (hirupna ≥ 2000 h)
Jalur spéktrofotometri: Post pamisah, 9 jalur cahaya serat optik statik ukur sakaligus (1 nyaéta jalur cahaya rujukan)
Rentang panjang gelombang: 340 nm nepi ka 700 nm (skala)
Akurasi panjang gelombang: ± 2 nm
Detektor: photodiode
Od rentang linier: 0 ~ 4,0 ABS 10 mm konversi diaméterna optik
Od repeatability: CV ≤ 190

5. Calibration jeung kontrol kualitas

Métode kalibrasi: titik tunggal, dua-titik, multi-titik linear sareng kalibrasi nonlinier sareng salapan persamaan pas kurva
Daur calibration: setelan otomatis atawa on-demand setelan
Aturan QC: tilu aturan: sababaraha aturan Westgard, jumlah kumulatif pariksa jumlah kumulatif aturan, sareng plot kembar, anu ngadukung 3 tingkat konsentrasi QC
QC hartina: real time QC, intra poé QC, inter poé QC

6. OS

Sistem operasi komputer: Windows Vista sadaya sistem operasi Cina
Parangkat lunak kontrol instrumen: sadaya parangkat lunak operasi multimédia Cina
Fungsi ngolah data: kombinasi test, manajemén validitas réagen, ngagambarkeun deteksi prosés pinuh, rupa deductions kosong, dijauhkeun memori cangkir kotor, prosedur anti kontaminasi cross, review laporan, queries processing Fuzzy data, statistik pernyataan jeung percetakan, rentang rujukan grading, informasi alarm grading , pamaké operasional manajemén grading otoritas, ngarojong LIS / milikna
Cetak laporan: Laporan Cina, 8 format opsional, modeu ngaropéa pangguna dirojong
Konfigurasi komputer: frékuénsi utama CPU ≥ 2.2Hz, mémori ≥ 1g, hard disk ≥ 160g
Antarbeungeut sistem: panganteur jaringan TCP / IP, standar RS-232C

7. Lain

Volume host: 700mm (W) * 900mm (H) * 860mm (d)
Beurat: 100 kg
Syarat kakuatan: 200 ~ 240V, 50 / 60Hz
Konsumsi cai puncak: ≤ 3,5 L / h


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    :