dipaké hematology analyzer mindray bc3000 plus mindray auto blood analyzer

Katerangan pondok:

Kalawan téhnologi luhung tur tingkat profésional indispensable, dina 2005, mindray dibuka SM - 3000 - tambah tilu dumasar kana analisa sél getih, tuluyan tina angka aslina tina téhnologi ngarah industri, ditambahkeun leuwih dipercaya fungsi anti gangguan dirancang, disorot unggulan. kinerja deteksi, minuhan sarat Anjeun pikeun akurasi luhur jeung reliabilitas tes getih.

Bc-3000plus boga struktur éncér sampel rupa, merenah tur aman mode sampel suntik otomatis.Naha anjeun nganggo modeu getih sadayana atanapi modeu pre-dilution, éta tiasa dianggo pikeun éncér otomatis, suntikan sampel otomatis, beberesih otomatis sareng pengeringan témbok jero sareng luar tina jarum sampling, ku kituna ngajagi operator sareng nyumponan sarat tés getih anjeun ngamutahirkeun.


Rincian produk

Tag produk

1
2
3

Panjelasan Produk

Meyer BC-3000plus pinuh otomatis hematology sél analyzer parameter teknis:
Prinsip gawé cacah impedansi listrik, euweuh * métode SFT (tipe panyalindungan lingkungan) pikeun pangukuran HGB
Parameter deteksi WBC, lympho Gran%, RBC, HGB, HCT, MCV, MCH, MCHC, rdw-cv, rdw-sd, PLT, MPV, PDW, PCT, P-LCR, histogram distribusi volume tripartit WBC, RBC sareng volume PLT histogram distribusi jsb
Kuantitas spésimén antikoagulasi sakabeh getih 13 μ l.Darah pra éncér 20,0 μl
Laju deteksi nyaéta ≥ 60 sampel / jam, anu ngamungkinkeun pikeun 24 jam kakuatan kontinyu on.
Ngitung saluran dua saluran cacah
Basa operasi sadayana Cina
Setélan nilai rujukan bayi, budak, bikang sawawa, jalu dewasa, lima spésiés universal
Hasil gudang host otomatis nyimpen informasi lengkep dina 35000 sampel sajarah
Témbongkeun 10.4 "" layar badag warna tampilan kristal cair, layar sarua nembongkeun sagala parameter jeung 3 histograms
Modalitas kontainer pinter ngaduruk tekanan tinggi sareng ngawadahan mundur, gaduh fungsi deteksi pameungpeuk pori anu teu lengkep
Kadali sababaraha kadali dipaké: LJ, XB, X jeung XR
Calibration mode pendamping calibrators atawa getih seger pikeun calibration otomatis tur calibration manual
Laporkeun citak térmosensitif éfisién kalayan panyitak pilihan anu dikurilingan sareng opsional dina sababaraha format ngalaporkeun Cina
software manajemén data pilihan cocog fasilitas baku pendamping hematology sél analyzer software manajemén data
Ngarojong réagen aslina tutuwuhan ngarojong
Suhu lingkungan gawé: 15 ° C ~ 30 ° C, kalembaban 30% ~ 85%
Catu daya 100-240 V ~, 50 / 60 Hz
Ukuran widang 390 (W) × 400(H) × 460(D)
Beurat 25 kg

4
5
6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    :